LEEFBAARHEID

Kom naar de Waalse Kerk voor vergroening

Het is tijd voor een verfrissende bries voor je omgeving, je huis en je gedachten! Blok je agenda daarvoor maar meteen op donderdag 16 juni aanstaande. Green Light District houdt dan een energiek symposium in de Waalse Kerk tijdens de Week van het Duurzaam Erfgoed.

Koplopers
Op het symposium worden de duurzame successen in het historische centrum van Amsterdam gevierd en wordt er ook naar de toekomst gekeken: nog meer vergroenen en verduurzamen. Green Light District geeft letterlijk en figuurlijk ‘Groen Licht’ aan dit hart van de stad. Op het programma staan inspirerende groene koplopers en initiatieven. Maar er is ook ruimte voor bezoekers om nieuwe ideeën en plannen in te brengen.

Stichting Green Light District werkt samen met de Gemeente Amsterdam, NV Zeedijk, De Groene Grachten, De Gezonde Stad en Rooftop Revolution, TU Delft en Climate-KIC. Op het symposium leert u ze allemaal kennen. De stichting verbindt bewoners en ondernemers met organisaties die gespecialiseerd zijn in alle vormen van verduurzaming.

Wandelaars
Vergroenen en verduurzamen in het Wallengebied kunnen en willen we alleen samen. Daarom is er vanuit de Green Light District community op zaterdag 18 juni ook een speciale bijeenkomst gepland.

Daarbij is ieder idee en elke bijdrage belangrijk, dus doe mee.

Er zullen weer groene buurtwandelingen worden georganiseerd. Het volledige programma voor 16 en 18 juni wordt binnenkort bekendgemaakt.

Ga voor de wandeling naar www.greenlightdistrict.nu/wandeling

NORINDA FENNEMA

Meer nieuws

ONTWIKKELINGEN De krant stopt

De krant stopt

LEEFBAARHEID Mercurieus

Mercurieus