ONDERNEMEN

Hoe staan de zaken ervoor?

Elk kwartaal beschrijven we hier een ander pareltje uit de buurt, maar in deze coronastilte wippen we even opnieuw bij ze aan. Gewoon om te vragen hoe het er nu mee gaat.

Webers Holland
(editie oktober 2019)

Vanaf dag 1 van de intelligente lockdown komt er niemand meer in de winkel: de dames uit de buurt zijn weg, de straten leeg. De winkel is een tijdje dicht geweest. Sinds de heropening heeft ontwerpster Désirée Webers een keur aan bijzondere mondkapjes in de aanbieding. Winkeleigenaar Teun van Wely ziet een toekomst met minder wafelwinkels. En de prostitutie en de stripclubs nog altijd in de binnenstad maar op een ander, hoger niveau. Want de meisjes en transseksuelen moeten wel blijven. Anders wordt de stad een openluchtmuseum zonder hart en ziel.

GREET VAN DER KRIEKE
FOTO: RENÉ LOUMAN

Meer nieuws

ONTWIKKELINGEN De krant stopt

De krant stopt

LEEFBAARHEID Mercurieus

Mercurieus